Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Librăriile nu au mai putut comanda cărțile de la Ravensburger și se pare că au fost retrase de pe Amazon.
  • Edițiile altor edituri sunt încă disponibile.

O editură din Germania a anunțat că retrage de la publicare două cărți noi care au un personaj principal popular printre copii – „Winnetou” – după ce s-a confruntat cu acuzații de rasism, potrivit gandul.info.

Ravensburger Verlag, o importantă editură de cărți pentru copii din Germania, a anunțat că ultimele sale cărți despre Winnetou, un erou american care a apărut prima dată în 1875, vor fi retrase de la publicare și se va gândi, de asemenea, dacă va continua publicarea altor titluri cu același personaj în viitor.

Citește și:  RUNA MAGICA. Astăzi: MANNAZ și EIHWAZ – Colaborări cu înțelegeri

Librăriile nu au mai putut comanda cărțile de la Ravensburger și se pare că au fost retrase de pe Amazon. Edițiile altor edituri sunt încă disponibile.

Oficialii editurii spun că au recurs la acest gest după ce au primit mai multe „reacții negative” referitoare la publicarea cărților destinate copiilor de peste 7 ani, notează The Guardian.

Cărțile lui May au dus la dezbateri aprinse, mai ales în mediul online, pe motiv de folosire repetată a sintagmei „pieile roșii”, iar unele persoane arată că aceste cărți sunt rasiste.

Între timp, tabloidul Bild duce o campanie de republicare a cărților, insistând că „isteria trezită” a fost responsabilă pentru „arderea pe rug a eroului copilăriei noastre”.

Citește și:  Șase acțiuni rutiere „Fulger” pe DN1, în Prahova. 320 de mașini au fost oprite

Șeful Ravensburger Verlag, Clemens Meier, a spus că aceste cărți trebuie privite din perspectiva realității istorice, față de care afișează o „imagine romantizată cu multe clișee”.

„Nu a fost niciodată intenția noastră să rănim sentimentele nimănui cu aceste titluri”, a adăugat Meier.

Back To Top