Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tunel
Categorie: Actual
  • Autostrada de la Ploiești la Brașov ar urma să aibă 105 kilometri și să coste 9,118 miliarde de euro fără TVA pentru construcții și montaj, un preț mediu de 87 milioane de euro pe kilometru.
  • Proiectantul prevede un tunel de aproape 14 km la Câmpina, ba chiar și un tunel de aproape 3 km în câmpie pe centura Ploieștiului.

Autostrada de la Ploiești la Brașov va avea peste 20 de km de poduri și aproape 50 de km de tuneluri. Unul dintre tuneluri figurează, pe harta proiectantului, chiar lângă Ploiești. Mai exact, de unde se termină acum A3, continuarea autostrăzii în acea zonă ar urma să se facă printr-un tunel de aproximativ 2,7 km (2,25 km tunel forat și 400m structuri tunel Cut&Cover).

Autostrada continuă până aproape de Câmpina, unde consultantul a dat câștigătoare varianta cu un tunel de 13,4 Km care să treacă pe sub râul Prahova într-o zonă deschisă ca relief. Practic, tunelul de 13 km de tunel ocolește Câmpina, Cornu și Breaza. Apoi, la Comarnic și Posada, A3 ar urma să intre din nou în tunel de aproape 12 km, iar în zona Sinaia și Bușteni autostrada va intra într-o serie de mai multe tuneluri și structuri Cut&Cover. În total pe Tronsonul 3 de la Comarnic la Azuga sunt prevăzute tuneluri forate și structuri Cut&Cover în lungime totală de peste 15 km. Mai departe, urmează alt tunel de peste 7 km în zona Predeal pe coborârea prin zona Pârâul Rece spre Râșnov.

Citește Autostrada Ploiești – Buzău, un an de la lansarea licitației pentru execuție

Back To Top