Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Runa Magica ne aduce, astăzi, energia necesară pentru înțelegeri, comunicare, voință, îndrăzneală, dar și creștere personală în ritm propriu.
  • Elhaz este runa progresului, a schimbării anticipate, a evoluției și a deschiderii spirituale, dar și a parteneriatelor.
  • Runa Berkana confirmă potențialul de dezvoltare al zilei, dar ne îndeamnă către prosperitate cu răbdare, blândețe și o lentoare calculată.

Runa Elhaz anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. Deși primim ajutor din partea celor dragi, va fi nevoie să evităm eventualele pericole cu istețime, să ne folosim rațiunea proprie și să găsim soluții prin forțele noastre. Colaborarea în echipă este foarte importantă astăzi, iar prioritățile profesionale sunt alerte.

Este urmată de runa Berkana care ne arată prosperitate, fertilitatea unor noi idei, clarificări și dezvoltare în ritm lent dar sigur. Simbol al conceperii și prosperității, Berkana exprimă posibilitatea atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Astăzi, Berkana ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou. Ea simbolizează femeia în toate ipostazele ei și este o rună aducătoare de prosperitate, care ne ajută să ne păstrăm limpezimea și individualitatea.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne atenționează asupra agitației mentale și fizice, ne avertizează asupra riscului de a ne risipi inutil în multiple direcții. Este nevoie să ne controlăm emoțiile și să avem încredere în evoluția naturală a evenimentelor. Runa Magica ne spune să nu cădem pradă anxietății, pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare, iar răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes.

Back To Top