Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Conducătorul autospecialei ISU Vrancea nu se afla sub influenţa alcoolului.
  • Poliţiştii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă

Tragedie, luni seara, în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău. Un bărbat de 49 de ani a murit, după ce a fost lovit în plin de un pompier de la ISU Vrancea care se afla la volanul maşinii de serviciu. 

„La data de 29 august a.c., o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcțiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipești, din direcția Botoșani către Vrancea, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din județul Neamț, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. 

Conducătorul autospecialei nu se afla sub influența alcoolului.  Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.” au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

 

Back To Top