Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furt_bijuteriiLa data de 26.04.2012, administratorul unei case de amanet din Ploieşti a sesizat prin S.N.U.A.U. “112” faptul că gestionarul unităţii a plecat de la sediul societăţii, luând asupra lui bijuterii din aur în valoare de aproximativ 86.000 lei.

Din cercetări a rezultat că ieri, în momentul în care a venit la sediul societăţii, administratorul a constatat că gestionarul nu se află la servici. Administratorul a mers la domiciliul acestuia, unde a găsit-o pe mama lui, împreună cu care s-a deplasat la sediul societăţii şi a efectuat inventarul.

În aceste condiţii, a fost constatat faptul că din gestiune lipseau mai multe plicuri conţinând bijuterii, iar în unele din plicurile rămase, bijuteriile fuseseră înlocuite cu obiecte din metal de culoare albă şi galbenă.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada iunie 2011-aprilie 2012, suspectul şi-a însuşit din gestiune diferite sume de bani, iar pentru a acoperi lipsa banilor a întocmit contracte de amanet fictive pe numele unor persoane inexistente, depunând în seif diverse obiecte confecţionate din materiale nepreţioase.

Pe parcursul cercetărilor a fost constatat faptul că atât sistemul de alarmă, cât şi sistemul de monitorizare video fuseseră deconectate.

Întrucât suspectul plecase de la domiciliu, el a fost dat în consemn la frontieră, seara trecută fiind depistat la punctul dectrecere a frontierei de la Giurgiu.

El a fost adus la Ploieşti pentru continuarea cercetărilor, până în prezent reuşindu-se recuperarea parţială a prejudiciului creeat, prin recuperarea de la alte case de amanet a unei parţi din bijuteriile sustrase.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Ploieşti.

{youtube}KlI0Hbw6X-E{/youtube}

Back To Top