Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bursa-AJOFMAstăzi, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova a organizat bursa generală a locurilor de muncă. Din aproximativ 1.800 de participanţi, numai 24 au plecat acasă cu un contract de angajare.

Acţiunea s-a desfăşurat simultan în Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte, în fiecare dintre oraşe fiind prezenţi în jur de 30 de angajatori. Aceştia au pus la dispoziţie 993 de locuri de muncă, solicitând prsoane pentru posturi de bucătari, ospătari, zidari, dulgheri, lăcătuşi, confecţioneri maşinişti, consultanţi financiari, vânzători, ingineri calitate, ingineri mecanici, sudori, şoferi, automacaragii şi muncitori necalificaţi.

Aproape 1.800 de prahoveni s-au înghesuit la standurile angajatorilor pentru a vedea oferta şi pentru a se înscrie în baza de date a firmelor cu posturi libere. Angajatorii au primit aproximativ 1.000 de CV-uri, însă puţini au fost prahovenii norocoşi care au şi plecat de la bursă cu un contract de angajare. Numai 24 dintre ei vor începe serviciul, de săptămâna viitoare, ca muncitori necalificaţi, vânzători, zidari, şoferi, paznici sau zugravi.

Back To Top