Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sondaj
Categorie: Actual
  • 73% dintre români cred că în perioada următoare va veni o criză economică de amploare, rezultă dintr-un sondaj realizat de Avangarde.
  • Cei mai mulți români sunt îngrijorați din cauza inflației și a crizei energetice.

67% dintre cei intervievați declară că au redus consumul ca urmare a inflației, doar 20% spun că nu iar 10% nu pot aprecia. Cei mai mulți spun că au tăiat de la alimente (21%), de la alte bunuri necesare în gospodărie (18%) și de la îmbrăcăminte (14%). 36% dintre cei care folosiți încălzirea pe gaze, spun că iau în calcul investiția în sisteme alternative de încălzire de teama creșterii facturilor la gaz, 29% nu iau în calcul iar 25% nu pot aprecia. 68% dintre cei intervievați spun că au investit sau vor investi în reducerea consumului de electricitate în general (aparatură mai performantă, becuri led, mai puține lumini aprinse în gospodărie etc) și doar 15% spun că nu o vor face.

33% dintre români nu pun deloc bani deoparte iar alți 30% spun că pun mai puțini bani deoparte decât anul trecut. 13% spun că economisesc la fel ca anul trecut și doar 7% spun că pun chiar mai mulți bani deoparte comparativ cu anul precedent.

Citește și Sondaj Avangarde: Marcel Ciolacu 25% la capitolul încredere, Klaus Iohannis 15%

Back To Top