Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

școală
Categorie: Actual
  • 3,3% dintre unităţile de învăţământ preuniversitar nu au încă autorizaţie sanitară.
  • Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a declarat că se lucrează pentru „compensarea aspectelor semnalate", astfel încât aceste şcoli să obţină autorizaţie sanitară până în data de 5 septembrie.

„Există 3,3% din numărul total de unităţi de învăţământ preuniversitar care nu au încă autorizaţie DSP, dar se lucrează pentru compensarea aspectelor semnalate de DSP pentru ca aceste unităţi de învăţământ să obţină autorizaţie sanitară până în data de 5 septembrie. (...) Dacă autorităţile locale folosesc bugetele pe care le-am alocat din bugetul Ministerului Educaţiei, în acest an vom rămâne cu 100 de şcoli cu toalete în curte. În urmă cu 3-4 ani aveam mult peste 2.000 de şcoli cu grupuri sanitare neconforme. Anul trecut, două treimi din bugetul pe care Ministerul Educaţiei l-a avut pentru această linie, conformarea toaletelor din şcoli, s-a întors la bugetul de stat. Ele au fost la autorităţile locale şi nu au putut să fie folosite", a afirmat ministrul. Acesta a spus că 14,3% din clădirile şcolare nu au autorizaţie la incendiu. „Un alt capitol este acela de autorizaţie de incendiu. Două treimi din clădirile şcolare, sunt 24.915 clădiri şcolare, nu necesită obţinerea acestei autorizaţii, conform reglementărilor legale. O treime necesită. Iar din 33% avem 18,7% care au. 14,3% nu au obţinut încă. Fie sunt în curs de obţinere, fie nici măcar nu au demarat procesul de obţinerea a autorizării pentru securitate la incendiu", a arătat ministrul.

Citește și „Primul Ghiozdan”: 1.780 de copii înscriși anul acesta în clasa I vor primi rechizite școlare

Back To Top