Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Ședința de marți a Consiliului Local Ploiești a debutat furtunos, cu discuții contradictorii.
  • Prima discuție a fost legată de criza apei calde din Ploiești, urmată fiind de contrazicerile pe tema eliberării din funcție a viceprimarului Magdalena Trofin.

Încă de la începutul ședinței, primarul Andrei Volosevici a informat Consiliul Local cu privire la demersurile făcute pentru rezolvarea crizei apei calde. Edilul a declarat că a încercat să convoace o ședință AGA a ADI Termie, dar , pentru a doua oară consecutiv, nu s-au prezentat reprezentanții Consiliului Județean. De asemenea, primarul a criticat, in termeni duri, hotărârea consilierilor locali de preluare a CET Brazi.

A urmat un schimb de replici, purtat pe un ton neașteptat de calm, între primarul Volosevici și consilierii liberali Simona Popescu și Gheorghe Sârbu. Pledoarie inutilă

Citește și: Alimentare cu apă va fi întreruptă miercuri în șase zone din Ploiești, inclusiv în centru. Apa Nova anunță lucrări

Tensiunea s-a accentuat în momentul în care s-a pus în discuție eliberarea din funcție a viceprimarului Magdalena Trofin.

Consilierul Mihai Tonsciuc, singurul susținător din USR al viceprimarului, a făcut o lungă pledoarie in care a invocat exemple din politică locală și națională.

Demersul a fost inutil, consilierii locali votând pentru eliberarea din funcție a viceprimarului Trofin, urmând că într-o viitoare ședință să fie ales viitorul viceprimar.

Back To Top