Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Politeanu
Categorie: Actual
  • Marți, trei ceasuri rele pentru USR Prahova.
  • Într-o singură zi trei consilieri locali au fost excluși din partid și alegerile pentru conducerea filialei județene au fost anulate de către Biroul Național al USR.
  • În plus, viceprimarul USR al Ploieștiului, Magdalena Trofin, a fost eliberată din funcție de către consilierii locali.

Deputatul Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova, a anunțat că cei trei consilieri ploieșteni, Costel Andreescu, Anca Popa și Răzvan Enescu, care au semnat proiectul de schimbare din funcție a viceprimarului Magdalena Trofin, au fost excluși din partid. „Cei trei consilieri mai sus menționati s-au situat în mod fără echivoc în afara USR și în opoziție cu principiile USR; având în vedere acțiunea în afara partidului, fără consultarea organelor statutare, acțiunea împotriva interesului și imaginea partidului, precum și susținerea acestora pentru interesele ilegitime ale baronului local PNL, Iulian Dumitrescu”, a transmis Mihai Polițeanu.

Alegeri nestatutare

Câteva ore mai târziu, Biroul Național al USR a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia a anunțat că a decis „anularea Conferinței județene Prahova din data de 22-24 iulie 2022, anularea rezultatului alegerilor din Conferința județeană și anularea tuturor actelor subsecvente emise de Biroul județean ales nestatutar”. Cu alte cuvinte, alegerea deputatului Mihai Polițeanu la conducerea filialei județene a fost anulată, cee ace ridică semne de întrebare asupra excluderii celor trei consilieri locali ploieșteni.

Citește și O ședință, două scandaluri. Consilierii locali au votat pentru demiterea viceprimarului Trofin, ploieștenii mai așteaptă apa caldă

Back To Top