Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cj
Categorie: Actual
  • Cazanele CAF 2 și CAF 5 vor fi reparate și iscirizate, pentru a putea fi funcționale în sezonul de iarnă 2022-2023.
  • Anunțul a fost făcut astăzi de Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Rămâne să se vadă și cine le va opera, dat fiind litigiul survenit între actualul operator de termie și autoritățile locale și județene. Contractul cu Termoficare Prahova SA, operatorul de termie, a fost reziliat în data de 2 august. Atât ADI Termie, reprezentat de CJ Prahova și Primăria Ploiești, pe de-o parte, dar și SC Termoficare Prahova pe se altă parte, acuză nerespectarea clauzelor contractuale de către părți, fapt care a dus la întreruperea furnizării de apă caldă menajeră în Ploiești și la perspectiva ca cetățenii locuitori pe raza municipiului Ploiești să riște să rămână fără căldură la iarnă.

„Consiliul Județean a inițiat o procedură de achiziție a acestor servicii, în urma cărora să fie funcționale CAF 2 și CAF 5, pentru a nu se mai ajunge la situația în care suntem astăzi. Nu am mai așteptat nicio altă intervenție din partea actualului operator care refuză să-și ducă la îndeplinire obligațiile pe perioada de continuitate”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone.

Declarație video

 
 
 
 
 
 
 
 

Citește și Consiliul Local Ploiești, vot cu scandal pentru înființarea unei societăți de termoficare. Aleșii locali au solicitat predarea CET Brazi în patrimoniul municipalității

Back To Top