Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Spargerile au avut loc în noaptea de 12 spre 13 iulie
  • Cei patru sunt cercetați penal pentru furt și au fost plasați sub control judiciar.

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat și depistat 4 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, bănuiți de săvârșirea a două fapte de furt calificat din societăți comerciale pe pe raza municipiul Ploiești.

Citește și:  Bătaie între șase persoane la Ariceștii Rahtivani

În fapt, în noaptea de 12 spre 13 iulie, respectiv în noaptea de 14 spre 15 iulie a.c., cei 4 tineri ar fi spart două chioșcuri de ziare din municipiul Ploiești sustragând mai multe bunuri alimentare, pachete de țigări, 3 cartele telefonice, precum și suma de aproximativ 300 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 10 august a.c., polițiștii au identificat și depistat 3 dintre tinerii bănuiți de comiterea faptelor, având vârstele de 18, 20, respectiv 22 de ani, toți din județul Brăila, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, și ulterior aceea a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citește și:  Românii ar putea beneficia de o nouă zi liberă: 6 ianuarie, de Bobotează

În continuare, s-au efectuat activități de depistare a celui de-al patrulea tânăr, în vârstă de 20 de ani, tot din județul Brăila, acesta fiind depistat la data de 29 august a.c., și care, de asemenea a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, și față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Back To Top