Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Maganov
Categorie: Actual
  • Directorul Consiliului de Administrație Lukoil a murit după ce ar fi căzut de la etajul șase al spitalului în care era internat.
  • Ravil Maganov avea 67 de ani și a fost decorat, în mai multe rânduri, de Putin.

Managerul uneia dintre cele mai mare companii petroliere din lume era internat în Spitalul Clinic Central din Moscova într-o secție care se afla la etajul șase al unității spitalicești.  Moartea suspectă a directorului a fost anunțată pe mai multe surse de presă de la Moscova, care anunță că, din primele informații, acesta s-ar fi sinucis. De asemenea, poliția a deschis un dosar penal în acest caz și a confirmat pentru agenția oficială de presă Tass, că de la etajul șase al spitalului menționat anterior ar fi căzut un bărbat, dar n-au dorit să dezvăluie identitatea bărbatului. De altfel, nici compania Lukoil nu a venit cu un comentariu până în acest moment.  Maganov a lucrat în industria petrolieră încă din timpul URSS, una dintre structurile pentru care lucra acesta a și intrat în componența Lukoil, apărut în 1991. Din 1993 a intrat în Consiliul de Administrație al Lukoil, iar din 2020 a trecut la conducerea acestuia. Acesta a fost decorat de Vladimir Putin, în mai multe rânduri, pentru meritele sale în dezvoltarea industriei petroliere.  Până în luna mai, șapte dintre cei mai bogați oameni din Rusia „au ales” să-și pună capăt zilelor sau au murit în accidente subite.

Citește și Oligarhul rus Serghei Protosenya, fostul manager la Novatek, a fost găsit mort alături de soție și fiică

Back To Top