Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Polonia
Categorie: Actual
  • Polonia a estimat la peste 1.300 de miliarde de euro pagubele care i-au fost provocate de Germania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
  • Anunțul a fost făcut de președintele Partidului Lege şi Justiţie (PiS), Jaroslaw Kaczynski.

Kaczynski a precizat că Varşovia va cere oficial Berlinului reparaţii de război. O estimare anterioară, menţionată de un parlamentar polonez în 2019, indica circa 850 de miliarde de euro valoarea pagubelor de război. Partidul Lege şi Justiţie a evocat de mai multe ori în trecut problema reparaţiilor de război, dar fără ca vreo cerere oficială în acest sens să fie transmisă Berlinului. Acum însă, Jaroslaw Kaczynski, liderul de facto al Poloniei, a promis că o va face, deşi a admis că procesul obţinerii unor sume ar putea fi „lung şi dificil”. Noua estimare, de 1.300 de miliarde de euro, reprezintă mai mult de o treime din Produsul Intern Brut pe 2021 al Germaniei, care a fost de 3.570 de miliarde de euro, potrivit datelor Statista. Din suma totală, „o parte foarte serioasă reprezintă compensaţia pentru moartea a peste 5,2 milioane de cetăţeni polonezi”, a mai spus liderul partidului polonez de guvernământ.

Citește și Șeful Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastră unui spital din Moscova

Back To Top