Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • Încă un hop în calea rezolvării crizei apei calde la Ploiești.
  • Prefectura Prahova a cerut revocarea hotărârii de Consiliu Local prin care se înființează o societate care să preia termia Ploieștiului.

Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, a anunțat , vineri, că hotărârea de Consiliu Local prin care urma să se înființeze o companie care să preia termia orașului a fost considerată de Prefectura Prahova ca fiind în afara legii. „Vă solicităm să reanalizați hotărârea respectivă și să dispuneți revocarea parțială, în caz contrar, hotărârea dumneavoastră va fi atacată la instanța de contencios administrativ, solicitându-se anularea parțială a acesteia”, se arată în adresa transmisă de către Prefectura Prahova Consiliului Local Ploiești. În schimb, hotărârea de Consiliu Local prin care ar urma să se preia de către municipalitate CET Brazi a primit viza de legalitate de la Prefectura Prahova.

12

2

Urmărește conferința de presă a primarului Andrei Volosevici aici.

Citește și EXCLUSIV. Motivele pentru care secretarul general al Primăriei Ploiești refuză să avizeze preluarea CET Brazi

Back To Top