Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Aleșii locali ploieșteni au aprobat, săptămâna trecută, solicitarea preluării în patrimoniul municipalității a CET Brazi și înființarea unei societăți (Termo Ploiești) pentru producerea, distribuția și furnizarea apei calde și căldurii.
  • Cele două proiecte nu au fost avizate de către secretarul general al Primăriei Ploiești, Mihaela Lucia Constantin, care și-a motivat decizia prin două note interne.

Actualitatea Prahoveană vă prezintă, în exclusivitate motivarea secretarului general al Primăriei Ploiești, Mihaela Lucia Constantin, legată de cele două proiecte de hotărâre, referitoare la preluarea CET Brazi și înființarea unei societăți care să producă, distribuie și să furnizeze apă caldă și căldură, adoptate săptămâna trecută.

„Fundamentarea este vădit insuficientă”

„Hotărârea Consiliului Local nu răspunde exigențelor normei constituționale, sub aspectul previzibilității și clarității normelor juridice conținute, acestea fiind incerte sub aspectul identificării bunurilor ce fac obiectul preluării prin extrase de carte funciară din care să reiasă dacî acestea sunt grevate de sarcini. De asemenea, bunurile curpinse în anexa la proiectul de hotărâre nu sunt asumate de către Consiliul Județean printr-un act official, neavând certitudinea că datele cuprinse în acesta sunt conforme cu situațiile contabile ale CJ Prahova și că acestea reprezintă totalitatea bunurilor care alcătuiesc sistemului de alimentare centralizat cu energie termică.

Totodată, precizez faptul că fundamentarea/motivarea actului administrative în speță este vădit insuficientă. Nu se prezintă întinderea și natura dreptului de proprietate a Județului Prahova asupra bunurilor, nu se prezintă informații în legătură cu existența sau inexistența și întinderea sarcinilor care grevează aceste bunuri, nu prevede care sunt activele și pasivele înregistrate în evidența contabilă”, susține secretarul general al Primăriei Ploiești în documentele menționate.

1

2

3.1

4

5

6

7.1

Citește și Consiliul Local Ploiești, vot cu scandal pentru înființarea unei societăți de termoficare. Aleșii locali au solicitat predarea CET Brazi în patrimoniul municipalității

Back To Top