Categorie: Actual

ambulanta-prahovaServiciul Judeţean de Ambulanţă Prahova va lucra, în minivacanţa din 28 aprilie - 1 mai, cu toate resursele.

În perioada minivacanţei de 1 mai, angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova vor lucra după program normal. „Avem câte 28 de echipaje cu doi medici, pe fiecare tură, astfel încât să acoperim necesarul la nivelul întregului judeţ. Ne aşteptăm ca, în aceaste zile libere, să avem, din nou, un val de solicitări, atât din partea tinerilor tentaţi de excese, cât şi din partea persoanelor cu afecţiuni cronice. O mare atenţie o vom acorda localităţilor de pe Valea Prahovei, acolo unde există o probabilitate mai mare de apeluri, având în vedere numărul de turişti care se vor îndrepta spre această zonă”, ne-a declarat dr. Daniel Nicolae, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Din păcate, nici de această dată numărul cadrelor medicale nu a putut fi suplimentat, resursele umane ale Ambulanţei Prahova fiind limitate din acest punct de vedere.

În zonele unde spitalele nu mai pot asigura permanenţa, Serviciul va aloca două autospeciale medicale care vor rula permanent. Pacienţilor care au nevoie de transport medical, în această perioadă, li se recomandă să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

Back To Top