Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa
Categorie: Actual
  • Consilierul local ploieștean Alexandru Ștefan propune o soluție pentru rezolvarea crizei apei calde din Ploiești.
  • „Singura soluție care va asigura apă calda și căldură pe termen scurt este închirierea și montarea a patru cazane noi”.

„Ploieștiul este în continuare fără apă caldă și, mai rău, fără o perspectivă clară când această situație se va remedia. În calitatea mea de consilier local în opoziție, am încercat în repetate rânduri, încă din luna aprilie, să opresc conflictul artificial generat între președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, și primarul Andrei Volosevici. Din păcate, nu pot decât sa observ decât că, în al 13-lea ceas, conflictul nu pare terminat, iar deciziile se iau în continuare fără consens și fără o analiză clară”, a transmis consilierul Alexandru Ștefan.

„Soluție de criză”

„Pe baza studiului de oportunitate făcut încă din aprilie 2021, în care se arată clar starea precară a CET Brazi, singura soluție de CRIZĂ, singura care va asigura apă calda și căldură pe termen scurt, este ÎNCHIRIEREA ȘI MONTAREA A 4 CAZANE NOI, în 4 puncte strategice pe magistrale; ele vor asigura apa caldă, timp în care se va lucra la MODERNIZAREA CET Brazi. Această măsură trebuie asumata de ambele părți implicate: Primăria Ploiești și Consiliul Județean”, a propus consilierul Alexandru Ștefan.

Citește și Primarul Volosevici despre criza apei calde: „Nu am greșit cu absolut nimic”

Back To Top