Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu
Categorie: Actual
  • Un pompier este cercetat de procurorii militari după ce ar fi incendiat o locuinţă din judeţul Sibiu, casa respectivă fiind distrusă în totalitate de flăcări.
  • Pompierul a fost arestat preventiv.

Parchetul Militar al Curții Militare de Apel a transmis, printr-un comunicat de presă, că procurorii militari din Cluj au dispus începerea urmăririi penale a unui pompier militar din corpul subofiţerilor, pentru infracțiunea de distrugere. Conform sursei citate, în noaptea de 2 septembrie, în jurul orei 02:00, o casă din comuna Şura Mare din judeţul Sibiu a fost cuprinsă de un incendiu care a fost provocat intenţionat. Imobilul cu destinaţia casă de locuit a fost distrus în proporţie de 95%. În momentul incendierii în imobil nu se afla nicio persoană, astfel că nu au existat victime. Pompierul a fost dus la Tribunalul Militar Cluj, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Procurorii militari spun că sunt continuate cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care pompierul a incendiat casa.

Citește și Incendiu violent la un cămin de nefamiliști din Brazi. Zeci de persoane evacuate, printre care și 18 ucraineni

Back To Top