Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prima zi de școală
Categorie: Actual
  • Luni este prima zi de școală fără restricții, după ce începerea cursurilor a fost marcată, în 2020 și 2021, de măsurile luate în contextul pandemiei.
  • Ministrul Educației a dezmințit zvonurile potrivit cărora părinții nu vor avea acces la festivități.
  • În replică, prin intermediul rețelelor de socializare, oamenii cer să fie lăsați în incinta unităților de învățământ și în timpul anului școlar, în special când este vorba despre grădinițe.

Părinții vor putea lua parte luni la festivitățile organizate în unitățile de învățământ, în prima zi de școală. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a dat asigurări că nu vor exista restricții în acest sens.

"Luni, 5 septembrie, milioane de copii și tineri vor intra pe porțile grădinițelor, școlilor și liceelor din România. După doi ani de restricții, de data aceasta bucuria primei zile de școală va putea fi împărtășită din nou și de părinți și bunici.

VEZI ȘI: Prima zi de școală. Ministerul Sănătății recomandă respectarea regulilor de distanțare socială și purtarea măștii de protecție în spațiile închise

Am convingerea că toți directorii de unități de învățământ înțeleg importanța deschiderii către comunitate și a implicării familiei în educația copiilor și tinerilor, încă din prima zi de școală.

Luni ne dorim să vedem fotografii din grădinițe, din curțile școlilor, mai ales din clasele unde cei mici iau primul contact cu viața de elev”, a transmis ministrul.

Cîmpeanu a subliniat că “părinții au acces în unitățile de învățământ la festivitățile care marchează începerea cursurilor noului an școlar”, iar “informația potrivit căreia Ministerul Educației a emis o decizie restrictivă este falsă!”

“Ministerul Educației și Ministerul Sănătății nu descurajează în niciun fel prezența familiilor la deschiderea anului școlar, cu atât mai mult cu cât marea majoritate a evenimentelor de acest tip se organizează în spatii deschise. Mulțumim Ministerului Sănătății pentru cooperarea în interesul școlii românești, al fiecărui elev și fiecărui cadru didactic!”, a adăugat acesta.

În comentariile la postările ministrului, publicate pe rețelele de socializare. În special părinții copiilor de grădiniță cer să fie lăsați în unitățile de învățământ și în timpul anului școlar.

Back To Top