Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

medalii informatica jboi 2022
Categorie: Actual
  • Junior Balkan Olympiad in Informatics (JBOI) a avut loc între 28 august și 3 septembrie, în România, la Dorohoi.
  • Competiția a adus, în palmaresul țării noastre, patru medalii de aur și patru de argint.
  • Cei doi elevi ploieșteni care au făcut parte din lot au contribuit semnificativ la această performanță.

Două medalii de aur au fost obținute de elevi prahoveni de la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești. Ștefan Cătălin Savu și Alexandru Dumitru, pregătiți și la Centrul Județean de Excelență Prahova.

“O nouă pagină în cartea de succes a informaticii românești s-a scris la ediția 2022 a Balcaniadei de Juniori. Reprezentată de două echipe în calitate de țară gazdă, România a fost cea mai titrată echipă a acestei ediții cu 4 medalii de aur și 4 de argint.

VEZI ȘI: Olimpiada Internațională de Informatică. Patru medalii obținute de lotul României. Țara noastră, pe locul al doilea în clasamentul “all-time”

Medalie de aur: Ștefan Cătălin Savu - Colegiul Național «I.L. Caragiale» Ploiești, Centrul Județean de Excelență Prahova

Medalie de aur: Mihai Valeriu Voicu - Liceul Internațional de Informatică București

Medalie de aur: Alexandru Dumitru - Colegiul Național «I.L. Caragiale» Ploiești, Centrul Județean de Excelență Prahova

Medalie de aur: Daniel Guba - Liceul Internațional de Informatică București

Medalie de argint: Mircea Rebengiuc - Colegiul Național de Informatică «Tudor Vianu» București

Medalie de argint: Chenglin Shang - Liceul Internațional de Informatică București

Medalie de argint: Alexandru Dima - Școala Gimnazială Internațională «Spectrum» Cluj-Napoca

Medalie de argint: Rareș-Andrei Nicolau - Colegiul Național «Vasile Alecsandri» Galați

Team Leader  Prof. Raluca-Veronica Costineanu - Colegiul Național «Ștefan cel Mare» Suceava

Deputy Leader: Stud. Cezar Trișcă-Vicol - University of Oxford

Ștefan Cătălin Savu a fost campionul absolut al JBOI 2022. Numele său se adaugă unui șir lung de nume, cel al concurenților români câștigători ai primului loc la diverse competiții internaționale de Informatică”, au scris reprezentanții Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică.

La ediția din acest an a JBOI au participat elevi din Albania, Azerbaidjan, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia, Republica Moldova, Macedonia de Nord, România, Serbia și Ucraina.

“Juniorii noștri explică prin fapte, pentru cei care nu știau acest lucru, care este ingredientul secret al succesului Informaticii românești pe plan mondial. Avem o pepinieră atât de puternică, construită prin sutele de ore de muncă ale acestor copii geniali. Avem o echipă de antrenori experimentați. Avem sprijinul afectiv și moral al părinților. Nu în ultimul rând, avem un sistem de selecție foarte bine gândit, pus în practică, de-a lungul anilor, de un grup profesorii cu mare experiență, studenții - foști olimpici și specialiștii IT. Acest grup este cel care a stat la baza înființării Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI). Doar cu aceste ingrediente fost posibilă construcția unei școli puternice de Informatică în România. Comunitatea și nu indivizi izolați, au creat ceea privim astăzi cu admirație și speranță. Exemplul pozitiv și constructiv creat de această comunitate este concretizat prin rezultatele pe care le mediatizăm astăzi.

Bravo copii, bravo România!!! Suntem mândri de voi!!!”, au mai transmis cei de la SEPI juniorilor medaliați la concursul de Informatică.

Back To Top