Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

armăsar
Categorie: Actual
  • O nouă reuniune hipică dedicată exclusiv trapului a avut loc, duminică, pe Hipodromul Ploieşti, în organizarea CSM Ploieşti, în parteneriat cu firma Oltina, sponsor al celor patru curse din program.

Principala cursă a zilei, Premiul „CSM Ploieşti – Oltina”, a fost câştigată de armăsarul Wicked from Heaven, condus de Alin Tronaru, care a fost urmat de Imperial de Bry (în sulky Sorin Mocanu) şi Isyness (în sulky Ion Costeanu). În celelalte trei curse de trap ale reuniunii s-au impus Jarrod Shan (Premiul „Moara”), Sansa W.E. (Premiul „Vatra”) şi Bailando (Premiul „Cuptorul de aur”). Festivităţile de premiere ale curselor au fost oficiate de directorul CSM Ploieşti, Donald Constantin şi de reprezentantul firmei Oltina, Ion Popescu.

Cei prezenţi în tribune au putut asista, într-una dintre pauze, la un moment deosebit propus de unul dintre prietenii Complexului Hipodrom, Dacul SUDKARPAT. Acesta a venit în faţa publicului cu o trăsură clasică, poloneză, marca Glinkowski, de generație nouă, folosită la promenadă și concursuri hipice.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Pentru copii s-a organizat şi un concurs de desene, al cărei câştigătoare, Erika Budeanu, a intrat în posesia unei cupe oferite de organizatori.

Citește și Iapa Elinor și armăsarul Upper Rebel, câștigătorii curselor organizate sâmbătă, pe Hipodromul Ploiești

Back To Top