Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Ședințele Consiliului Local Ploiești din ultimele luni au fost extrem de tensionate, dar cea de marți a semănat, mai degrabă, cu o răfuială pe teme administrative.
  • Discuțiile cele mai aprinse au fost pe tema constituirii societății comerciale care ar urma să preia sistemul de termie al orașului și a constituirii capitalului social al acesteia.

Ședința a debutat furtunos cu propunerea unui amendament prin care erau alocate 3,5 milioane de lei pentru capitalul social al viitoarei societăți care ar urma să preia sistemul de termie. Tensiunea a crescut în momentul discuției dintre primarul Andrei Volosevici și directorul economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, pe tema avizului favorabil acordat de aceasta din urmă proiectului de constituire a unei societăți care să preia sistemul de termie. Cum discuția se prelungea, a fost nevoie de intervenția mai multor consilieri care au solicitat trecerea la dezbateri și la vot. Vizibil enervat, primarul Volosevici, în urma unor mai multe schimburi de replici, a părăsit sala de ședințe.

„Demisia cui?”

Unul dintre cei care au asistat la ședința Consiliului Local, Gerard Georgescu, a cerut demisia edilului. „Demisia cui? A mea? Sigur că da, imediat ce sunt vinovat de niște lucruri, instantaneu am pus hârtia pe masă”, a răspuns Andrei Volosevici. În câteva minute, în sală a apărut un polițist local, urmat de directorul instituției, Cătălin Albu. Concluzia? Ploieștenii mai au de așteptat până vor beneficia de apă caldă, viziunea majorității consilierilor locali fiind total diferită de cea a primarului Volosevici.  

Citește și Consiliul Local Ploiești, vot cu scandal pentru înființarea unei societăți de termoficare. Aleșii locali au solicitat predarea CET Brazi în patrimoniul municipalității

Back To Top