Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Aleșii locali ploieșteni au aprobat, joi, după o ședință care a durat patru ore, un proiect de hotărâre prin care solicită preluarea, în patrimoniul municipalității, a CET Brazi.
  • Consilierii locali au aprobat și înființarea unei societăți (Termo Ploiești) pentru producerea, distribuția și furnizarea apei calde și căldurii.

 Ședința Consiliului Local Ploiești nu a fost lipsită de discuții controversate, cu atât mai mult cu cât cele două proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi nu au avut aviz favorabil din partea Direcției Juridice și Direcției de Patrimoniu. Directorul Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a anunțat că a acordat aviz favorabil pentru ambele inițiative așe consilierilor locali.

Citește și: Consilierii locali PNL, soluții pentru criza apei calde din Ploiești

Primul proiect de hotărâre s-a referit la solicitarea către Consiliul Județean Prahova de a preda, în patrimoniul municipalității, a CET Brazi. Pentru că au existat discuții controversate, la proiectul de hotărâre au fost aprobate mai multe amendamente, inclus condiționarea preluării CET Brazi de funcționarea instalațiilor, însă secretarul municipalității a anunțat că își menține obiecțiunile legate de proiect.

Citește și: Consilierul local Ștefan Alexandru (Prahova în Acțiune): „Avem soluții pentru rezolvarea crizei apei calde din Ploiești încă din 2021”

Cel de-al dolea proiect de hotărâre aprobat a propus ca soluție, în criza lipsei apei calde, înființarea unei societăți, Termo Ploiești, care să se ocupe de producerea, distribuția și furnizarea apei calde și căldurii. Noua societate se va numi Termo Ploiești și va avea un capital social în cuantum de 5 milioane de lei.

Furnizarea apei calde a fost sistate, începând cu 1 august, la Ploiești. 

Back To Top