Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Predoiu
Categorie: Actual
  • Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a respins criticile la adresa pachetului de legi ale Justiţiei, menţionând că acestea trebuie argumentate.
  • „ Unele s-au transformat la un moment dat în dezinformări”.

„Nu toate asociaţiile magistraţilor critică acest proiect, unele dintre asociaţii îl susţin. Asta nu înseamnă că noi desconsiderăm criticile respective, însă trebuie şi argumentate. Cum am văzut şi aici în sală: simpla propoziţie că procurorii sunt subordonaţi politic, fără să aduci un argument tehnic, ignorând principiul de funcţionare al Ministerului Public, care este un principiu bazat pe subordonarea ierarhică, ignorând garanţiile care sunt pentru selectarea procurorilor, a procurorilor care au funcţie de conducere, ignorând toate procedurile care sunt acolo în lege, trebuie doar să le citeşti, înseamnă că din această critică nu rămâne decât un proces de intenţie”, a spus Predoiu, întrebat în legătură cu criticile din partea asociaţiilor de magistraţi, societăţii civile şi opoziţiei potrivit cărora pachetul de legi ar afecta independenţa magistraţilor, iar activitatea DNA şi a poliţiştilor ar fi afectată, fiind politizată. „În plus, unele critici, cu tot respectul pentru cei care le-au făcut, s-au transformat la un moment dat în dezinformări. Eu dau ca exemplu critica formulată şi public, dar şi mai puţin public, în sensul că procurorul general poate infirma acte şi măsuri procesoare are procurorilor de caz de DNA şi DIICOT. Nimic mai fals. În lege scrie cu totul şi cu totul altceva. Nu mai puţin, dacă aceste critici subsistă, aşa cum a spus domnul preşedinte al comisiei, Gavril Andronache, vor fi audiaţi în Parlament, au dreptul să-şi aducă argumente, noi la rândul lor vom contraargumenta. Tot ce am contraargumentat a fost pe bază de text legal. Deci, una peste alta, procesul a întrunit, dacă vreţi, cauţionarea, aprobarea sistemului judiciar”, a explicat Predoiu. Ministrul a mai spus că votul din CSM asupra pachetului de legi a fost favorabil, menţionând că şi opiniile majorităţii asociaţiilor de magistraţi au fost pentru aceste modificări.

Citește și Mesajul ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, de Ziua sistemului de probaţiune din România

Back To Top