Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Consiliul Județean Prahova analizează posibilitatea reabilitării mai multor drumuri județene și poduri afectate, în anii trecuți, de alunecările de teren. Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a anunțat că va exista o prioritizare a intervențiilor pe drumurile județene.

Lista include mai multe tronsoane de drumuri județene, dar și reabilitări de poduri, fiind întocmite documentațiile tehnice și aprobați indicatorii tehnico-economici inclusiv pentru variantele ocolitoare ale localităților Păulești, Mizil, Azuga – Bușteni, precum și Bănești – Valea Doftanei, cu mențiunea că pentru aceste proiecte se dorește accesarea de fonduri europene.

Dată fiind valoarea mare pentru aceste lucrări de reparații, Consiliul Județean analizează posibilitatea de prioritizare a intervențiilor. Printre obiectivele Consiliului Județean Prahova se numără și reabilitarea podului peste  Teleajen pe DJ 217, din comuna Lipănești.

Back To Top