Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Alin Staicu susține că urșii au fost aduși în zona Valea Borului-Drumul spre Costeni (Fetele Târlii)
  • Mai mulți localnici și-au arătat indignarea în comentarii.

Luni după amiază, edilul a scris pe pagina de Facebook că a solicitat deja autorităților competente identificarea persoanelor care au adus ilegal urșii în comună. 

„Patru urși au fost aduși ilegal de către persoane necunoscute în zona Valea Borului- Drumul spre Costeni (Fetele Târlii).

Am solicitat ajutorul autorităților competente pentru a identifica modalitatea în care urșii au ajuns în comuna noastră și pentru a găsi soluții pentru relocarea acestora în alte zone.

Rugăm cetățenii să fie atenți și să anunțe autoritățile dacă animalele sălbatice își fac apariția în apropierea gospodăriilor.” a scris Alin Staicu pe pagina de Facebook. 

„Sunt aduși să nu mai deranjeze turiști pe Valea Prahovei. Nu se gândesc la noi”

„Vai exista urși...dar nu ca ăștia cerșetori să-ți între în casă peste tine. Umbla și ziua nestingheriți. Trebuie luate masuri că încep copiii școala”

„Politia comunitara ....ce pazeste ???...un program de patrulare ceva ???...sau isi fac serviciul doar la intrarea in primarie ...” sunt doar o parte din reacțiile localnicilor.

Back To Top