Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spital grigore alexandrescu bebelus sinaia
Categorie: Actual
  • Bebelușul care a venit pe lume ieri dimineață, la Spitalul Sinaia, suferind de o malformație gravă, a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală.

Micuțul născut miercuri, în jurul orie 8.00 dimineața, a fost transferat de urgență, cu un elicopter SMURD, de la Sinaia la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București. Chiar în prima sa zi, bebelușul a fost supus unei intervenții chirurgicale.

VEZI ȘI: Bebeluș născut cu intestinele în afara abdomenului la Sinaia. Acesta va fi transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din București

„A fost operat în cursul serii (de miercuri – n.r.). Acum este stabil, internat în Secţia de reanimare-neonatologie”, au explicat reprezentanții unității  medicale din Capitală pentru realitatea.net.

Copilul s-a născut cu intestinele în afara abdomenului, o malformație gravă care a impus măsuri de urgență. Transferul acestuia a fost făcut cu un elicopter SMURD dotat cu echipament pentru Neonatologie.

Foto: rohealthview.ro

Back To Top