Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

control hale
Categorie: Actual

 

• Inspectorii ANPC au descins, în această dimineață, la Halele Centrale din Ploiești și au închis pe termen nedeterminat centrul comercial.
• „Dacă se vor horărî să facă curat, vom da drumul”, au declarat în exclusivitate, pentru Actualitatea Prahoveană, inspectorii Protecției Consumatorului.


Astăzi, la ora 10.30, toate intrările către sediul Halelor Centrale au fost blocate pentru cumpărători, iar o echipă complexă de inspectori de la CJPC și ANPC au decis să verifice activitatea și condițiile din centrul comercial.
„Dacă se vor hotărî să facă curat, vom da drumul. Cel puțin câteva zile, Halele vor fi închise, iar zona de pește și lactate va fi închisă pentru timp mai lung. Propunerea noastră este de a opri comercializarea pentru cel puțin șase luni”, a declarat pentru Actualitatea Prahoveană, unul dintre inspectorii ANPC prezenți la control.
Zeci de persoane încercau să intre în Hale și erau oprite de către pază, explicându-li-se că centrul se află în control.
„Ce bine! Era cazul!” este principala reacție a cumpărătorilor.

CITEȘTE ȘI: ANPC a amendat, cu peste 3,5 milioane lei, Penny. Un magazin din Prahova a fost închis

Back To Top