Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Apostol
Categorie: Actual
  • Prezent la Actualitatea LIVE, Cristian Apostol, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, a vorbit despre criza apei calde de la Ploiești.
  • „Ploieșteanul nu a votat un executiv la Primărie și un Consiliu Local pentru a rămâne fără apă caldă”.

„Ar trebui să lăsăm vorbăria și să aducem apă caldă și agent termic ploieștenilor. Nu cred că soluțiile le vom găsi în conferințe de presă interminabile și în discuții politice purtate în fața presei. Suntem cu toții vinovați, ploieșteanul are dreptate. Ploieșteanul nu a votat un executiv la Primărie și un Consiliu Local pentru a rămâne fără apă caldă. În acest moment, se pare că într-o parte se încearcă, în cealaltă doar se aruncă vina. I-am recomandat primarului Ploieștiului să revină cu picioarele pe pământ. Sistemul de termie este și al Ploieștiului. Dacă domnul primar consider că entitatea Consiliului Județean sau ADI Termie sunt singurii care legătură cu apa caldă, atunci nu mai avem nevoie de domnul primar”, a declarat Cristian Apostol, vicepreședinte Consiliului Județean Prahova.

Întreaga emisiune

.

Citește și Bogdan Nica, manager Spitalul Județean de Urgență: „Nu o să las spitalul fără căldură”

Back To Top