Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

florinel dinu doliu upg ploiesti
Categorie: Actual
  • Rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești s-a stins din viață, joi dimineață, la doar 61 de ani.
  • Reprezentanții UPG Ploiești au transmis, în urmă cu scurt timp, un mesaj de condoleanțe, confirmând vestea care îndoliază mediul academic.

“Cu profund regret anuntam trecerea in nefiinta a iubitului nostru coleg , Rectorul Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti Prof. univ. habil. dr. ing. Dinu Florinel.

Acesta accede lin spre ceruri lasand o amprenta marcanta in viata colegilor, studentiilor si a facultatii care timp de aproape 4 decenii i-a fost a doua casa. In memoria tuturor domnul profesor Dinu Florinel va ramane drept un profesionist remarcabil , un dascal dedicat si un prieten cum rar ne este dat sa gasim.

In timpul mandatului sau de rector a reusit sa readuca echilibrul in institutia noastra si sa puna bazele unor proiecte ambitioase care au ridicat universitatea pe noi culmi.

Acum profund indurerati ne este dat sa ii continuam lucrarea si speram ca de acolo de sus sa ne priveasca cu mandrie.

Drum lin spre ingeri , domnule Rector.

Colectivul Universitatii Petrol si Gaze nu va va uita niciodata” este mesajul publicat joi după-amiază.

Prof. univ. dr. ing. Florinel Dinu avea 61 de ani și ocupa funcția de rector al UPG Ploiești, al cărei absolvent era, din februarie 2020.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

VEZI ȘI: Florinel Dinu, rector UPG: „România are resurse suficiente de gaze pentru acoperirea consumului naţional”

Back To Top