Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii au verificat autorizațiile de funcționare, precum și modalitatea de fiscalizare a sumelor de bani provenite din vânzări, respectarea normelor prevăzute de Legea nr. 145/2015 actualizată, precum și respectarea prevederilor Codului fiscal privind comerțul cu băuturi alcoolice.
  • Valoarea totală a sancțiunilor este de 26.000 de lei, fiind totodată confiscată și suma de 2.174 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Crminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au organizat și desfășurat miercuri o acțiune în vederea verificării agenților economici, privind activitățile de comerț în incinta piețelor. 

Activitatea s-a desfășurat în municipiul Ploiești, în zona Halelor Centrale. 

Polițiștii au verificat autorizațiile de funcționare, precum și modalitatea de fiscalizare a sumelor de bani provenite din vânzări, respectarea normelor prevăzute de Legea nr. 145/2015 actualizată, precum și respectarea prevederilor Codului fiscal privind comerțul cu băuturi alcoolice.

În acest context, cei peste 20 de polițiști au verificat 76 de agenți economici, aplicând 8 sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea fiind aplicate conform OUG nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 26.000 de lei, fiind totodată confiscată și suma de 2.174 de lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială de pe strada Griviței, polițiștii au constatat faptul că agentul economic nu a fiscalizat suma de 1.694,4 lei, sumă provenită din încasările zilei în curs.

În urma acestei constatări, agentul economic a fost sancționat contravențional conform O.G. nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, cu amendă în cuantum de 20.000 lei, dispunându-se, totodată, măsura complementară a confiscării sumei nefiscalizate de 1.694,4 lei.

Cu ocazia verificării unei alte societăți comerciale, polițiștii au identificat 100 de produse (articole vestimentare, jucării și alte accesorii), în valoare de 5.175 de lei despre care existau indicii că ar fi contrafăcute. 

Bunurile în cauză au fost indisponibilizate, polițiștii sesizându-se din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 102, alin, 1, lit. B, din Legea nr.84/1998 R, privind mărcile și indicațiile geografice.

Back To Top