Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mini fotbal
Categorie: Actual

 

• Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” Câmpina o nouă ediție a Mini-Campionatului de fotbal, dedicat copiilor și tinerilor din sistemul de protecție.
• La competiție participă atât beneficiari din centrele de tip rezidențial aflate în structura instituției, cât și copii aflați în sistemul de protecție de tip familial.

După o vacanță în care s-au bucurat de zile de relaxare și bună dispoziție, în care au adunat amintiri frumoase, începerea școlii este un moment încărcat de emoție pentru copiii de toate vârstele.

Pentru ca startul spre provocările și experiențele noului an școlar să fie cât mai plăcut și antrenant, în data de 9 septembrie, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” Câmpina, o nouă ediție a Mini-Campionatului de fotbal, dedicat copiilor și tinerilor din sistemul de protecție.

CITEȘTE ȘI: Dosar penal pentru neglijență în serviciu, după ce un copil a plecat singur de la o grădiniță din Ploiești și a mers până la Tătărani, pe marginea DN1

Scopul acestui eveniment îl reprezintă atât ocazia reunirii copiilor într-un cadru cât mai prietenos, precum și faptul că sportul și activitatea fizică oferă acestora posibilitatea de a-și asuma diferite roluri, de a dobândi noi abilități sociale (toleranță, respect față de ceilalți), de a se adapta la obiectivul echipei (prin cooperare, coeziune).

La competiție participă atât beneficiari din centrele de tip rezidențial aflate în structura instituției, cât și copii aflați în sistemul de protecție de tip familial.

Într-o atmosferă dominată de bună dispoziție, evenimentul va fi însuflețit și de susținătorii echipelor participante, iar fair-play-ul va fi cuvântul de ordine pe tot parcursul meciurilor disputate de către micii sportivi amatori.

CITEȘTE ȘI: Razie a Poliției Economice la Halele Centrale din Ploiești. Sancțiuni de peste 25 000 de lei

Back To Top