Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Luni, 30 aprilie, anul curent, ora 1930, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, ce desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a furturilor de produse petroliere în zona comunei Copăceni, judeţul Prahova, a surprins o persoană ce distrugea un gard din beton .

 Trecând la identificarea şi cercetarea activităţii ilicite, s-a stabilit că: Constantin B. de 38 de ani, domiciliat în oraşul Vălenii de Munte, judeţul Prahova, a spart cu ajutorul unui ciocan mai mulţi stâlpi şi plăci de beton din gardul împrejmuitor al unui parc de sonde, în vederea sustragerii fierului vechi din componenţa acestora. Până în momentul surprinderii reuşise incărcarea într-un atelaj hipo a 40 de bucăţi de fier beton cu lungimea de 2 metri, despre care a declarat că vroia să-l valorifice la un centru de colectare al fierului vechi.

Celui în cauză, i s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru faptele susceptibile a fi „distrugere” şi „furt”, dosar ce va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, în vederea continuării cercetărilor.

Back To Top