Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
amenda-politieProcurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova și ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Prahova au prins în flagrant, ieri, un cetățean care a oferit 1.500 lei unui agent de poliție.
În fapt, la aceeași data, doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Prahova - Serviciul Poliției Rutiere - Biroul Drumuri Naționale Europene au oprit în trafic un autoturism condus de cetățeanul D.S., domiciliat în mun. București, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că exercitarea dreptului de a conduce îi fusese suspendat.

În acest context, numitul D.S. a promis și a oferit 1.500 lei unuia dintre agenții de poliție rutieră pentru a nu se întocmi acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Polițistul a refuzat și a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova și Direcția Generală Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție

În cauză, cercetările continuă cu inculpatul în stare de libertate.
Back To Top