Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții arme prahova
Categorie: Actual
  • Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IJP Prahova au organizat, joi, descinderi la domiciliul unui prahovean vizat de o anchetă privind nerespectarea armelor și munițiilor.
  • Armele găsite la adresa în cauză ar fi fost aduse din Belgia, la începutul anului trecut.

După percheziții, un tânăr de 24 de ani a fost dus la sediul Poliției, în vederea audierii. Și asta întrucât, la descinderile care au avut loc la domiciliul acestuia, din comuna Cărbunești, oamenii legii au găsit un pistol neletal de autoapărare împreună cu 114 cartușe calibru 9 mm, precum și o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, împreună cu 1.500 de bucăți pelete aferente armei. De asemenea, au fst găsite mai multe trofee care nu prezentau crotalii.

În același imobil au fost identificate și 490 de articole pirotehnice din categoriile F3 si F4.

“Din verificări a rezultat faptul că cele două arme au fost achiziționate de tânăr de pe teritoriul Belgiei și aduse în România în luna februarie 2021.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă neletală fără drept, contrabandă calificată și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Bărbat cercetat pentru nerespectarea regimului armelor. Percheziții la Telega și în București

Foto: IJP Prahova

Back To Top