Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

weekend program prahova
Categorie: Actual
  • Sute de forțe de ordine au fost mobilizate în localitățile în care sunt anunțate manifestări cu număr mare de participanți.
  • Două festivaluri importante au loc, în aceste zile, la Sinaia și Urlați.
  • Tot la acest sfârșit de săptămână, la Cheia se derulează cursele de alergare montană “CiucașX3”.
  • Duminică se anunță un eveniment important și la Ploiești, însuși Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, fiind așteptat la sfințirea bisericii “Sf. Vineri”.

“Vom fi împreună în acest weekend, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării manifestărilor cultural-artistice, sportive și religioase, precum:

- 09-11.09 Festivalul «Sinaia Forever»;

- 09-11.09 Cursele de alergare montană "Ciucaș X3", Cheia;

- 10-11.09 Festivalul "Zilele toamnei", Urlați;

- 11.09 Sfințirea bisericii "Sf. Vineri", Ploiești”, a anunțat Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

VEZI ȘI: Patriarhul Daniel vine la Ploiești. Circulația va fi închisă pe trei străzi

De asemenea, pe 14 septembrie, ceremonialul militar "Înălțarea Sfintei Cruci" va avea loc pe Platoul Caraiman.

În același timp, jandarmii montani vor fi pe traseele montane și în staţiunile turistice de pe Valea Prahovei, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea protecţiei fondului cinegetic şi piscicol natural, a fondului silvic şi de protecţie a mediului.

Peste 250 de jandarmi și polițiști în weekend, pe Valea Prahovei, pentru Sinaia Forever

Vezi AICI mesajul reprezentanților forțelor de ordine, pentru participanții la festivalul de la Sinaia.

Structurile M.A.I. își vor intensifica activitatea în zona stațiunilor montane, pe timpul desfășurării festivalului, ținând cont de prezența crescută a participanților la acest eveniment care ține până duminică seară. Pentru asigurarea ordinii publice pe timpul festivalului ce se va desfășura în perioada 9-11 septembrie în localitatea Sinaia, au fost mobilizați peste 150 de polițiști, peste 100 de jandarmi, dar și efective din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Prahova și ale Agenției Naționale Antidrog.

“Dorim să aducem în atenție faptul că este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substanțe interzise, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a evenimentului.

VEZI ȘI: SINAIA FOREVER 2022. Festivalul are loc între 9 și 11 septembrie. Programul complet

Recomandăm participanților următoarele:

-adoptarea unui comportament responsabil și preventiv;

-evitarea implicării în conflicte de orice natură;

-acordarea unei atenții sporite bunurilor personale;

-supravegherea minorilor care vă însoțesc.

În situația în care sunteți implicat sau observați orice incident de natură să afecteze ordinea publică, sesizați forțele de ordine sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, au transmis reprezentanții IJJ Prahova.

La rândul lor, poliţiştii de ordine publică, de investigații criminale, investigare a criminalității economice, dar și din cadrul acțiunilor speciale se vor afla permanent printre cetățeni și vor desfăşura activități preventive şi de combatere a faptelor antisociale care se pot comite profitând de aglomerările create – înşelăciuni, furturi din genţi sau buzunare, furturi de şi din autoturisme, cerşetorie și comerţ ambulant neautorizat.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova în colaborare cu celelalte forțe implicate vor acţiona permanent pentru fluidizarea traficului rutier în zonele aglomerate și nu numai.

VEZI ȘI: Restricții de trafic pe durata festivalului Sinaia Forever

Foto: IJJ Prahova

Back To Top