Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

viteza dn1
Categorie: Actual
  • Un șofer de 50 de ani care a uitat să mai ridice piciorul de pe pedala de accelerație a primit, sâmbătă dimineață, o amendă usturătoare de la polițiștii aflați în misiune pe DN1.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce acționau pe DN1, pe raza localității Potigrafu, au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 172 km/h( +102).

Astfel, conducătorul auto a fost sancționat conform OUG 195/ 2002 cu amendă in valoare de 2.900 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile”, a informat IJP Prahova.

Polițiștii le reamintesc șoferilor că viteza reprezintă una din principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

VEZI ȘI: Operațiunea “BLITZ”. Amenzi de aproape 60.000 de lei date de polițiști, vineri, pe DN1 și în câteva comune din Prahova

Foto: IJP Prahova

Back To Top