Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Centrul Județean de Excelență Prahova
Categorie: Actual
  • Elevii care vor să participe la cursurile organizate de CJE Prahova se pot înscrie, în această perioadă, în baza performanțelor obținute deja ori pentru susținerea unei testări inițiale.
  • Reprezentanții Centrului au anunțat calendarul valabil în următoarele săptămâni.

Prima etapă a înscrierilor la Centrul Județean de Excelență Prahova a fost dedicată elevilor care au participat la cursuri și în anul școlar trecut.

Până pe 16 septembrie, CJE organizează și admiterea pe baza performanțelor la concursurile școlare din anul școlar 2021-2022. Pentru această a doua etapă cererile pot fi depuse la secretariatul Centrului (Ploiești, str. Ghe. Doja, nr. 98), între orele 9.00-15.00, alături de copii ale diplomelor obţinute, vizate „conform cu originalul” de către conducerea şcolii de proveniență. Evident, înscrierea nu se poate face decât în cadrul aceleiași discipline la care s-au obținut performanțele respective, iar la această etapă nu pot participa elevii aflați la la debutul ciclului gimnazial sau liceal (claselor a V-a, a IX-a sau in primul an de studiu al disciplinei respective). Aceștia, ca și cei care nu au obținut, până acum, rezultate deosebite la concursuri și olimpiade pot lua parte la a treia etapă, admiterea pe baza unei testări inițiale. Locurile disponibile vor fi anunțate pe 19 septembrie, înscrierea în vederea susținerii probei va avea loc pe 23 septembrie, iar testarea propriu-zisă se va desfășura, pentru toate disciplinele, pe 1 octombrie.

VEZI ȘI: Șase medalii, inclusiv două de aur, pentru echipa Centrului Județean de Excelență Prahova, la a X-a ediție a Mathematical Grammar School Cup

Mai multe detalii despre fiecare etapă au fost publicate AICI.

Back To Top