Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Au fost legitimate 1.250 de persoane și au fost controlate 1.022 de autovehicule, fiind totodată efectuate 437 de testări cu aparatul etilotest și 10 cu aparatul Drugtest.
  • În urma abaterilor constatate, au fost reținute 18 de permise de conducere și 18 certificate de înmatriculare au fost retrase.

În perioada 9 – 11 septembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost efectuate 13 acțiuni punctuale în zonele rurale adiacente municipiului Ploiești, a orașelor Băicoi, Blejoi, Bușteni, Plopeni, Slănic și Vălenii de Munte, a comunelor Bălțești, Drajna, Apostolache și Sangeru, dar și pe drumurile naționale din județ.

Citește și:  Șofer fără permis de conducere depistat cu peste 100 km/h pe DN1, la Românești

Astfel, polițiști prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere, în vederea combaterii accidentelor produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive, pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, dar și pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere ce au avut ca principală cauză neacordarea de prioritate pietonilor.

În acest context, au fost legitimate 1.250 de persoane și au fost controlate 1.022 de autovehicule, fiind totodată efectuate 437 de testări cu aparatul etilotest și 10 cu aparatul Drugtest.

În perioada menționată, au fost aplicate 430 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Citește și: Grădinile Ploieștiului. Noul cartier va avea una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 150.000 de lei.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute 18 de permise de conducere și 18 certificate de înmatriculare au fost retrase. Totodată, au fost constatate și 7 infracțiuni la regimul rutier.

Back To Top