Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • O analiză a Băncii Mondială arată că doar 16% din ploieșteni sunt total mulțumiți că locuiesc în municipiu, în timp ce 27% sunt nemulțumiți.
  • Pentru comparație, în Cluj Napoca nivelul de mulțumire este de 83%, iar în Oradea de 79%.

Studiul, făcut în ocombrie 2020, arată că, la nivel național, 52% din populația urbană s-a declarat mulțumită de starea străzilor din localitate. Ploieștiul, însă, este reședința de județ cu nivelul cel mai scăzut de satisfacție (22%) al cetățenilor la acest capitol. De asemenea, starea clădirilor este mulțumitoare pentru aproximativ jumătate din populația urbană a României (56% din total), reședința de județ cu cel mai mic nivel de mulțumire, 24%, fiind Ploieștiul. Un alt domeniu de care care ploieștenii sunt nemulțumiți îl reprezintă satisfacția față de spațiile publice. Dacă la Oradea gradul de mulțumire se apropie de 90%, la Ploiești acesta abia ajunge la 42%, sub Bolintin Vale (46%). În domeniul calității aerului, doar 14% dintre ploieșteni se declară mulțumiți, 86% fiind nemulțumiți.

Sub Cernavodă sau Slatina

55% din populația urbană este mulțumită de proiectele de investiții realizate de către administrația locală. Printre orașele care înregistrează un nivel scăzut se află și Ploieștiul, cu 37% grad de mulțumire. La nivel national, 52% din populația urbană declară că este de acord cu afirmația „în general, te poți baza pe administrația publică din orașul meu”, situația fiind mult diferită la Ploiești (38%).

Merită menționat faptul că Ploieștiul nu figurează în topul primelor 20 de orașe atractive din România, în această ierarhie fiind prezente, în schimb, localități precum Cernavodă sau Slatina.

Întreaga analiză aici.

Citește și Ploieștiul, pe ultimul loc în clasamentul proiectelor depuse de marile municipii pentru programul “Anghel Saligny”

Back To Top