Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Doi bărbați cu vârste de 57 și 66 ani s-au luat la bătaie din cauza unor neînțelegeri mai vechi. 
  • În urma altercației, bărbatul de 66 de ani a ajuns la spital. 

Luni dimineață în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în fața unui bloc din zona de nord a municipiului are loc un conflict între două persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că între doi bărbați cu vârstele de 57, respectiv 66 de ani ar fi izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Citește și:  Topul orașelor în funcție de calitatea vieții. Ploieștiul, pe ultimele locuri la cele mai multe capitole

Ulterior conflictul dintre cei doi a degenerat, bărbatul în vârstă de 57 de ani lovindu-l cu pumnii și cu picioarele pe celălalt bărbat.

În urma altercației, bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

Citește și:  Cristian Apostol (CJ Prahova): “Domnule primar, tot aburul din CET-ul Brazi nu şterge ruşinea acestor doi ani de mandat!”

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Back To Top