Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

energie
Categorie: Actual
  • Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat despre măsurile de reducere a risipei în energie, că „e loc, de exemplu, de schimbare a corpurilor de iluminat care nu sunt eficiente”.
  • „Susţinem plafonarea preţului gazului natural, decuplarea preţului gazului natural de preţul energiei electrice”.

„Susţinem plafonarea preţului gazului natural, decuplarea preţului gazului natural de preţul energiei electrice, pentru că principala cauză a preţurilor mari a energiei electrice din Europa este preţul mare al gazului natural, în special al gazului natural de provenienţă din Federaţia Rusă, care, după părerea mea, şi a colegilor europeni, este clar manipulat în sensul creşterii artificiale a acestuia. Cred că în continuare la noi, atât în zona casnică, cât şi non-casnică, instituţii publice, cred că e loc, de exemplu, de schimbarea corpurilor de iluminat care nu sunt eficiente, cu corpuri eficiente de iluminat, ceea ce e posibil ca în celelalte state membre acest lucru să fie făcut deja”, a spus ministrul.

Citește și România interzice prin lege produsele și serviciile antivirus din Rusia în instituțiile publice

Back To Top