Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezbatere
Categorie: Actual
  • La dezbaterea organizată de Fundația Comunitară Prahova au participat Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, Cristian Apostol, vicrepreședinte Consiliul Județean Prahova, Virgiliu Nanu, prefect Prahova, Daniel Rizea, inspector șef ISCIR, și Eugen Cristescu, președinte UAP Ploiești.
  • De asemenea, în sală au fost prezenți parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali și ploieșteni dornici să afle dacă există o soluție la criza apei calde din Ploiești.

Dincolo de discuțiile tehnice despre CAF 2, CAF 5 sau CET Brazi, ploieștenii care au asistat la dezbaterea moderată de Oana Despa și Claudius Dociu au plecat cu senzația că lucrurile sunt mult mai complicate și că soluțiile care ar putea rezolva rapid criza sunt greu de identificat. Această senzație a fost generată de tonul rece în care s-au purtat discuțiile dintre doi dintre factorii decidenți, primarul Volosevici, care a purtat, din nou, tricoul cu mesajul Dumitrescule, dă drumul la apă caldă, și vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Apostol. Cei doi și-au prezentat punctele de vedere, deseori fiind contrare atunci când s-a vorbit despre motivele care au generat criza sau despre soluții.

Date oficiale și pesimism

Îngrijorarea celor prezenți a crescut după discursul inspectorului șef ISCIR, Daniel Rizea, acesta vorbind despre starea tehnică a echipamentelor de la CET Brazi și despre procesele de autorizare ale acestora. De altfel, acestea au fost singurele elemente de noutate prezentate în cadrul dezbaterii, dar datele prezentate fiind de natură să sporească pesimismul celor prezenți în legătură cu reluarea furnizării de apă caldă.

Tensiuni și cereri de demisie

De câteva ori, declarațiile oficialilor au fost întrerupte de ploieștenii prezenți în sală, mulți dintre aceștii refuzând să accepte faptul că autoritățile nu sunt în stare să găsească o soluție pentru reluarea urgentă a furnizării de apă caldă. De altfel, atmosfera a fost tensionată, în câteva rânduri unii dintre cei prezenți cerându-i demisia primarului Andrei Volosevici.

Concluzia? Două ore în care responsabilitatea a fost pasată de la unii la alții și în care nicio autoritate prezentă nu putut să garanteze faptul că ploieștenii vor beneficia de agent termic la iarnă. Doar la final s-a discutat despre o eventuală întâlnire a tuturor părților implicate, dar tonul în care s-a discutat nu a dat prea multă credibilitate celor spuse.

Citește și Mihai Apostolache, consilier județean: „Actuala criză din Ploiești este generată de lipsa dialogului instituțional”

Back To Top