Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Activitățile s-au desfășurat în zona de Nord și de Vest a municipiului Ploiești, dar și pe raza localității Drăgănești.
  • În acest context, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 12.360 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și desfășurat miercuri patru acțiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, pentru verificarea respectării legislaţiei în vigoare de către agenții economici care desfăşoară activităţi de comerţ în incinta piețelor, dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Activitățile s-au desfășurat în zona de Nord și de Vest a municipiului Ploiești, dar și pe raza localității Drăgănești.

Citește și:  Alertă meteo în nouă județe! ANM: La rafală, viteza vântului va depăși 55 - 60 km/h

Astfel, au fost legitimate 164 de persoane, 66 de autovehicule au fost controlate și 17 agenți economici au fost verificați.

În acest context, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 12.360 de lei.

Totodată, au fost indisponibilizate peste 300 de articole vestimentare și jucării suspecte a fi contrafăcute, valoarea bunurilor fiind de 12.675 de lei.

De asemenea, pe linie rutieră a fost reținut un permis de conducere și 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au depistat 2 minori ce se aflau în Parcul ”Mihai Viteazul” săvârșind fapte de vagabondaj.

Reprezentanții legali ai persoanelor în cauză au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei fiecare.

Totodată, aceștia au mai depistat pe strada Trotuș doi bărbați în timp ce consumau băuturi alcoolice.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei fiecare.

De asemenea, tot seara trecută au fost depistate pe Bulevardul Republicii două persoane vizibil apte de muncă, în timp ce apelau în mod repetat la mila trecătorilor.

Și acestea au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei fiecare.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în urma controlului efectuat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din incinta unei piețe din zona de Vest a municipiului, au constatat că agentul economic nu a fiscalizat suma de 98 de lei, provenită din încasările din ziua respectivă.

Citește și:  Măsuri de ordine, vineri, la meciul Petrolul Ploiești - Farul Constanța. Trafic restricționat în zona stadionului Ilie Oană

Pentru abaterile constatate, agentul economic a fost sancționat contravențional conform O.G. nr. 28/1999, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, dispunându-se, totodată, măsura complementară a confiscării sumei nefiscalizate.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate la un alt agent economic s-a stabilit că acesta oferea spre comercializare 204 articole vestimentare, jucării și accesorii, suspecte a fi contrafăcute.

Bunurile respective, în valoare de 10.183 de lei au fost indisponibilizate, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Back To Top