Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești a anunțat măsurile dispuse în contextul în care, vineri, 16 septembrie, începând cu ora 21.00, pe stadionul Ilie Oană se va disputa partida de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești - FCV Farul Constanța.
  • Traficul rutier va fi restricționat, la nevoie, în zona adiacentă a stadionului Ilie Oană.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, va lua măsuri pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță a participanților, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine în municipiul Ploiești.

Citește și: Portarul Andreas Leitner a semnat cu Petrolul

Traficul rutier va fi restricționat, la nevoie, în zona adiacentă arenei sportive. Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 19.00, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide întreaga arenă sportivă.  Biletele pot fi procurate atât on-line, cât și la casele de bilete, până la începerea partidei.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești a anunțat că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și desfășurării jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că vor fi supuși unui control corporal preventiv, în scopul evitării introducerii în stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor. Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional. Totodată, este interzisă introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

Citește și: Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs are loc vineri, 15 septembrie

Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești a anunțat că, pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces, să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion, în arena sportivă să ocupe  exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces, iar părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii. 

Totodată, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recomandă spectatorilor să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Back To Top