Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Șoferul a fost depistat în timpul unei acțiuni BLITZ
  • Acesta a fost depistat pe DN1, în zona Băicoi.

Joi seara polițiștii Serviciului Rutier Prahova  desfășoară o acțiune de tip ,,BLITZ" pe Drumul Național 1, în afara orașului Băicoi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, precum și pentru depistarea acelora care nu respectă regimul legal de viteză. 

Citește și: Sentință definitivă: Vivi Răchită, consilierul personal al primarului Volosevici, a fost angajat ilegal la CSM Ploiești

În jurul orei 18:00, în timp ce acționau cu aparatul radar pe Drumul Național 1, în afara orașului Băicoi, aparatul a înregistrat un autoturism Taxi al cărui conducător auto circula cu viteza de 174 km/h (+74 km/h peste limita legală admisă).

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul București. 

Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Citește și: Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a delegat atribuțiile pentru viceprimari și administratorului public

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Back To Top