Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În 2020 și 2021 publicația locală stiriactuale.ro atrăgea atenția că Vivi Răchită ocupă ilegal o funcţie plătită din bani publici la CSM Ploiești, iar consilierul personal al lui Andrei Volosevici i-a chemat în fața instanței. 
  • După doi ani de procese, Răchită a pierdut atât pe fond, cât și la apel.

Judecătoria Ploiești și Tribunalul Prahova au dat câștig de cauză ziariștilor în procesul deschis de Vivi Răchită. Aceștia au publicat mai multe articole în care dezvăluiau că fostul  consilier personal al primarului Volosevici a fost angajat la CSM Ploiești și plătit pentru o funcție care nu există.

Citește și:  Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a delegat atribuțiile pentru viceprimari și administratorului public

Ziarul online Știri Actuale a publicat mai multe articole în care îl acuza pe Vivi Răchită că este plătit din bani publici după ce a fost angajat la CSM Ploiești pe o funcție care nu exista: consilier al directorului. Răchită i-a dat în judecată pe ziariștii de la publicația respectivă și a cerut în instanță daune morale de 200.000 de euro.

Citește și:  O nouă eră a investițiilor: Orientare pe digitalizare și recalificare

După doi ani de procese, Răchită a pierdut atât pe fond, cât și la apel. Instanța a respins solicitarea lui Răchită, iar în timpul proceselor martorii aduși de Răchită, angajați ai CSM Ploiești, au recunoscut că acesta a fost plătit pentru o funcție inexistentă.

sentinta rachita cristina iancu

Back To Top