Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
inscriere_in_clasele_primare_1Recent, reprezentanţii învăţământului au mai aprobat încă o etapă de înscriere pentru clasa pregătitoare şi clasa I. Ministerul Educaţiei a prevăzut, iniţial, patru etape de înmatriculare a preşcolarilor. Cea de-a cincea etapă va avea loc în perioada 11-18 mai 2012, fiind rezervată celor care nu au participat la niciuna din etapele anterioare, sau copiilor care nu au fost înmatriculaţi până la acea dată, din diverse motive. În prezent, se desfăşoară cea de-a patra etapă a înscrierii în învăţământul obligatoriu, care este rezervată, şi ea, înscrierii copiilor care nu au fost incluşi în clasele respective.

În urma primelor trei etape de înmatriculare, au mai rămas, la nivelul judeţului Prahova, peste o mie de locuri libere, din aproape 12.000 de locuri, unităţi de învăţământ ca Liceul pedagogic. şcoala Sf. Vineri, Şcoala Sf. Vasile, Şc. Grigore Moisil, şcoala General HM Berthelot şi Nicolae Iorga aflându-se în situaţia epuizării tuturor locurilor disponibile.

Pentru ultimele două etape de înscriere în învăţământul primar, sunt păstrate criteriile de selecţie a preşcolarilor stabilite de către reprezentanţii Ministerului Educaţiei, respectiv: apartenenţa la circumscripţia şcolară, încadrarea într-un grad de handicap, elevul este orfan de ambii părţinţi sau provine de la o casă de copii, provenienţa dintr-o familie momoparentală, unul dintre părinţi este angajat în învăţământ, sau existenţa unui frate care învaţă deja în unitatea la care se solicită înscrierea.
Back To Top