Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

smurdÎn data de 03.05.2012, începând cu ora  09:20, la S.C. OMV PETROM – Punct de Lucru PETROBRAZI  S.A., se va desfăşura un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă. Conform situaţiei tactice simulate în situaţia producerii accidentelor chimice pe amplasament cu implicaţii în afara acestuia, respectiv explozie urmată de incendiu, se va pune în aplicare planul de urgenţă externă al obiectivului corespunzător scenariului aferent instalaţiei cracare catalitică, precum şi punerea în aplicare a Planului Roşu Judeţean.
De asemenea se va organiza un post medical avansat pentru acordarea primului ajutor medical calificat victimelor surprinse în urma exploziei (7 persoane rănite grav iar alte 8 persoane suferind diverse fracturi, contuzii sau arsuri), comanada operaţiunilor de salvare fiind preluată de medicul şef UPU – SMURD.

Back To Top